evonuovo | nieuwe lijn hoogwaardige suppletie

Er is een nieuwe generatie moderne en hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkeld onder de naam Evonuovo.

Bart Veldkamp heeft hiervoor intensief samengewerkt met Leo van der Zijde, gerenommeerd deskundige op het gebied van hormonen, microben en evolutionaire en circadiaanse invloeden. Deze vier pijlers hebben, samen met leefstijl, een grote invloed op ons welbevinden en onze gezondheid.

Microben en hormonen spelen een cruciale rol bij het aansturen van belangrijke lichaamsprocessen en bij het behoud van je gezondheid. De producten van Evonuovo zijn gericht op het optimaliseren van deze microbe balans dan wel een evenwicht te brengen of een juiste aanmaak te reguleren van de belangrijkste hormonen.

Evonuovo gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Elke grondstof is bewust geselecteerd om tot het beste resultaat te komen. In de producten van Evonuovo zitten geen of slechts een minimale noodzakelijke hoeveelheid aan vulstoffen. Daarnaast zijn de producten geproduceerd in een vegetarische capsule of in de vorm van een poeder, om de hoogste zuiverheid te bereiken en behouden. De producten van Evonuovo worden geproduceerd in Nederland.

Alle producten van Evonuovo zijn hypo-allergeen en GMO vrij. Ze zijn gegarandeerd vrij van suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur-, smaakstoffen en dierlijke bestanddelen. De producten zijn uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.