balance health

mijn hormoonbalans is nu balance health

Het is alweer even geleden dat de website van mijnhormoonbalans.nl online is gegaan. Sindsdien voorziet de site en webshop in een reeks uitgekiende supplementen om de balans van je hormonen, neurotransmitters en microben te ondersteunen en te herstellen. Maar we willen meer. Niet alleen meer en betere producten om je balans te ondersteunen en herstellen, maar ook verzorgingsproducten zonder hormoonverstorende stoffen. Liefst ook nog verzorgingsproducten van kleine bedrijven, die met kennis en liefde worden gemaakt (maar dan ook echt!). En daarnaast willen we je ook voorzien in de groeiende behoefte aan informatie, waaronder simpele maar doeltreffende leefstijlwijzigingen die passen bij het gebruik van fytotherapie en andere balansherstellende en ondersteunende producten.

leefstijl

Wanneer je iets wilt veranderen, is er namelijk meestal meer nodig dan alleen maar het gebruik van suppletie. Hoe je jezelf ervaart is een optelsom van alles wat jou beïnvloedt. Dus ook wat je doet, denkt en voelt, je inspanning en ontspanning, je slaapgedrag, je dagritme, de manier waarop je met stress omgaat en uiteraard wat, hoe en wanneer je eet en drinkt. Het is belangrijk je daarvan bewust te zijn en te weten dat élke positieve verandering, hoe klein en simpel dan ook, een ontzettend groot effect kan hebben.

nieuwe ideeën

Mijn Hormoonbalans is verandert in Balance Health. Een naam die de lading veel beter dekt. Een naam die nieuwe energie en nieuwe ideeën in zich heeft. Als therapeut kun je met dezelfde gegevens inloggen en een bestelling plaatsen. Ook voor bestaande klanten die ons al wisten te vinden verandert er niets.

Benieuwd? Kijk dan even verder op balancehealth.nl. We gaan de komende tijd ons best doen op deze site en via de socials veel nieuws met je te delen. Ben je therapeut en wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op via info@balancehealth.nl