evonuovo | lightdrop in the spotlight

Het gebruik van Lightdrop fytogreens en prebiotica is een krachtige manier om je gezondheid en balans te ondersteunen. 90 V-capsules per potje, boordevol gevuld met verschillende 35 verschillende greens, extracten van groenten en fruit, aangevuld met kurkuma, lijnzaad, kelp en vitamine D. Zeker gedurende deze wintermaanden, met wisselende weersomstandigheden om ons steeds aan aan te passen en verschillende griepgolven, adviseren we je de volledige aanbevolen dagdosering, om je immuunsysteem te boosten en de afweer van je lichaam te ondersteunen. Lightdrop is vrij van suiker en gist, hypo-allergeen, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

wat zit er in

Inhoud per 3 V-capsules:
Greens, Groenten- en Fruitextracten 1500mg*
Curcuma longa (Geelwortel) 150mg
Lijnzaad 150mg
Kelp (Jodium 75 mcg) 75mg
Vitamine D (cholecalciferol) 15mcg

*Greens: Havergras, Gerstegras, Tarwegras, Alfalfablad, Groene thee. Algen & Zeewier: Chlorella, Spirulina, Dulse, Kelp.
*Groenten: Broccoli, Boerenkool, Groene en WiPe kool, Wortel, Ui, Tomaat, Komkommer, Asperge, Olijf, Knoflook, Paardenbloemblad, Peterselie, Broccolispruiten.
*Fruit: Blauwe en Zwarte bes, Aardbei, Rode en WiPe druif, Grapefruit, Appel, Abrikoos, Kers, Sinaasappel, Papaja, Ananas